Известие

Collapse
No announcement yet.

повреди ми се часовника на конзолата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• повреди ми се часовника на конзолата

знам, че сигурно звучи тъпо, но ми дефектира lcd дисплея на часовника и ме дразни, не е гумата , нито електрониката, самия дисплей е изгубил сегменти, та затова моля, ако някой има решение, или часовник да ми продаде, ще съм благодарен. тел. ми е 0888774670 Драгомир, или лично тук, или d_kirev@abv.bg

Нов го бях видял за 60 или 80 лв! Ама според мен не си заслижава,иди в някоя морга!
    145, 1.6 I.E. Boxer
    Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
    Subaru Legacy 2.5

Comment

моя губеше символи и се оказа че има студени спойки на конектора към кабела който влиза в таблото.
      точка

Comment

re

това е проверено, касае се със сигурност за дефект в самото LCD, та ако има някой да знае къде би могло да има, при италианеца няма категорично

Comment

на мен пък не ми свети часовника и е много дразнещо, ама май трябва да се разглоби цялото табло и за това не го пипам, че и сега достатъчно тропа и скърца пласмасовия shit...
          Alfa Romeo 145 1,6 TS 16V 1999 с нова ламбда сонда (дано не е напразно)

Comment

gh0str1d3r изгоряла ти е крушката за тфа не свети,иначе и моя часовник е прецакан
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm

Comment

kolega dai 20 lv i ti davam rabote6t 4asovnik

Колега, в този форум пишем на кирилица
              tonov
              Last edited by tonov; d.m.y г., 20:49.

Comment

готово колега, имаш ги. 0888774670 Драгомир казвай само кога и къде да се видим

Comment

извинявам се и аз почвам на кирилица

Comment

иди в някоя морга
                    Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

Working...
                    X